Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Медовий латте з корицею
Медовий латте з корицею

Медовий латте з корицею

Досить поширена ситуація, коли накопичилося дуже багато роботи, а це буває майже завжди, начальники дістали і як на зло нічого не хочеться робити. Звична ситуація, і тоді ми вдаємося до допомоги нашої офісної подруги - п'ємо каву. Вона бадьорить, відкриваються очі. Сьогодні ми вам пропонуємо трошки урізноманітнити чорну каву і свій день. Сьогодні приготуйте собі медовий латте з корицею. Ви цілком можете приготувати його на роботі. Тут немає нічого складного. Така кава дуже легко і швидко готується. Зате, коли ви почастуєте нею свого начальника він буде до вас не такий вже й суворий. Тому залиште місце для експериментів і радійте життю...

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Мелена кава — 4 ч. л.
  2. 2. Вода — 200 мл.
  3. 3. Молоко — 400 мл.
  4. 4. Кориця — 0,5 ч. л.
  5. 5. Мед — 2 ч. л.

Етапи готування

  1. Молоко налити в каструлю і додати в нього корицю. Потім каструлю поставити на вогонь і нагрівати її на повільному вогні, але не доводити до кипіння.

  2. Після чого зняти каструлю з вогню і дати молоку трохи охолонути. Потім у молоко, що трохи охолонуло, додати мед і розмішати до повного його розчинення.

  3. Щоб збити пінку потрібно: налити молоко у френч-прес не більше половини і раз 20 швидко підняти і опустити поршень. Тоді на поверхні з'явиться шар піни.

  4. Зварити каву на 200 мл. води.

  5. Розлити молоко з пінкою по келихах і додати свіжозварену каву.