Медовий латте з корицею
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Медовий латте з корицею

Досить поширена ситуація, коли накопичилося дуже багато роботи, а це буває майже завжди, начальники дістали і як на зло нічого не хочеться робити. Звична ситуація, і тоді ми вдаємося до допомоги нашої офісної подруги - п'ємо каву. Вона бадьорить, відкриваються очі. Сьогодні ми вам пропонуємо трошки урізноманітнити чорну каву і свій день. Сьогодні приготуйте собі медовий латте з корицею. Ви цілком можете приготувати його на роботі. Тут немає нічого складного. Така кава дуже легко і швидко готується. Зате, коли ви почастуєте нею свого начальника він буде до вас не такий вже й суворий. Тому залиште місце для експериментів і радійте життю...

Інгредієнти

  • Мелена кава - 4 ч. л.
  • Вода - 200 мл.
  • Молоко - 400 мл.
  • Кориця - 0,5 ч. л.
  • Мед - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Молоко налити в каструлю і додати в нього корицю. Потім каструлю поставити на вогонь і нагрівати її на повільному вогні, але не доводити до кипіння.

  • 02

    Після чого зняти каструлю з вогню і дати молоку трохи охолонути. Потім у молоко, що трохи охолонуло, додати мед і розмішати до повного його розчинення.

  • 03

    Щоб збити пінку потрібно: налити молоко у френч-прес не більше половини і раз 20 швидко підняти і опустити поршень. Тоді на поверхні з'явиться шар піни.

  • 04

    Зварити каву на 200 мл. води.

  • 05

    Розлити молоко з пінкою по келихах і додати свіжозварену каву.