Медова мастика
Кількість порцій - 3
Час приготування - 2 г

Медова мастика

Медову мастику можна використовувати в багатьох десертних стравах. Особливо вона відмінно підійде по відношенню до тортиків і тістечок. Нею можна оформляти і прикрашати ці вироби. Загалом, сфера застосування такої мастики досить велика. Оформлені і прикрашені медовою мастикою вироби дуже добре і вигідно виглядають. Та що вже там говорити про красу, адже, і на смак ця мастика дуже смачна!

Інгредієнти

  • Мед - 1 ст. л.
  • Желатин - 5 г.
  • Вершкове масло - 1 ст. л.
  • Цукрова пудра - 250 г.
  • Вода - 6 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Замочити желатин у воді на 40 хвилин.

  • 02

    Поставити желатин на слабкий вогонь і розчинити, додати мед і масло, розмішати. Зняти з вогню, остудити.

  • 03

    Потроху додати цукрову пудру. Вимішувати масу, як тісто.

  • 04

    Дошку посипати цукровою пудрою, викласти медову масу зверху, вимішувати до еластичності.