Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 40 хв

Конфітюр із гострого перцю "Еспелет"

Взагалі конфітюр - це желеподібний харчовий продукт з рівномірно розподіленими в ньому цілими або подрібненими плодами. Його варять з додаванням цукру і желюючих речовин. Приготувати конфітюр із гострого перцю "Еспелет" зовсім не складно, хоча смак у нього, звичайно, дуже на любителя. Але якщо ви прихильник гострого - то цей конфітюр прийдется вам до душі. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відмінно підійде до будь-якого виду м'яса. Дуже смачно вийде якщо подавати його з сиром, з птицею, з м'ясом на грилі. Можна також змащувати ним курку або м'ясо перед тим, як відправити їх у духовку. Конфітюр із гострого перцю "Еспелет" відрізняється дуже цікавим смаковим поєднанням. Рекомендуємо його спробувати!

Інгредієнти

  • Перець червоний солодкий - 600 г.
  • Перець червоний гострий - 3 шт.
  • Цукор коричневий - 200 г.
  • Лимонний сік - 50 г.
  • Вода - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Вичавити сік із лимона. Додати до нього воду, цукор, довести до кипіння і варити, помішуючи, до розчинення цукру.

  • 02

    Перець очистити від насіння і нарізати на середні шматочки.

  • 03

    Додати масу до сиропу і варити 60 хвилин, помішуючи.