Угорський яєчний паштет
Кількість порцій - 10
Час приготування - 40 хв

Угорський яєчний паштет

Угорщина дуже цікава країна. Угорська кухня, відрізняється великою різноманітністю страв. А фантазія приготування страв просто вражає. Угорські страви дивують своєю ситністю та використанням різноманітних приправ. Як і кожна кухня світу угорська має свої особливості. Страви угорської кухні дуже популярні за її межами. Ось і сьогодні ми представляємо вашій увазі одну із страв угорської кухні. Це страва під назвою угорський яєчний паштет. Основу страви складають яйця і волоські горіхи. Вони у своєму поєднанні і дають той грандіозний смак, який доповнюється часником і спеціями. Цей паштет може стати для вас прекрасною закускою. Приємного апетиту!

Інгредієнти

  • Яйця - 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста - 200 г.
  • Волоські горіхи - 50 г.
  • Часник - 3 зубчики
  • Вершкове масло - 2 ст. л.
  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    У каструлі поставити варити яйця і коли вода закипить, варити їх протягом 10 хвилин. Потім поставити під холодну воду, щоб охолодити.

  • 02

    Поки яйця остигають, очистити цибулю і нарізати її тонкими півкільцями.

  • 03

    Розтопити на сковороді вершкове масло і соняшникову олію. Викласти цибулю і смажити приблизно 10-15 хвилин, до легкої золотистості. Цибулю на сковороді посолити і поперчити за смаком.

  • 04

    Яйця очистити і порізати довільними шматочками.

  • 05

    Волоські горіхи подрібнити в комбайні. Туди ж додати смажену цибулю, порізані яйця, нарізаний пластинками часник. Все за смаком посолити і поперчити.

  • 06

    Збити все комбайном в однорідну масу і страва готова.

  • 07

    Краще подавати паштет на шматочках хліба.