Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною

Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною

Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.

Кількість порцій 6
Час приготування 90 хв

  1. 1. Яловичина — 1 кг.
  2. 2. Цибуля — 3 шт.
  3. 3. Грудинка з яловичини копчена — 50 г.
  4. 4. Картопля — 600 г.
  5. 5. Корінь селери — 1 шт.
  6. 6. Морква — 3 шт.
  7. 7. Помідор — 1 шт.
  8. 8. Перець болгарський — 1 шт.
  9. 9. Коньяк — 20 мл.
  10. 10. Локшина яєчна — 200 г.
  11. 11. Часник — 3 зуб.
  12. 12. Кмин — 1 ст. л.
  13. 13. Сіль — за смаком
  14. 14. Паприка — 1 ст. л.
  15. 15. Петрушка — 20 г.

Етапи готування

  1. Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.

  2. Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.

  3. Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.

  4. За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.