Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 30 хв

Гуляш по-угорськи з яєчною локшиною

Гуляш - це густий суп. Він хороший тим, що більш ситний, ніж звичайні супи, до яких ми звикли. В Угорщині цю страву вважають традиційною і готують досить часто. І навіть не завжди з яловичини. Можна додавати будь-яке м'ясо, яке є у холодильнику. Але все-таки яловичина підходить найкраще. До того ж, гуляш був популярний і у козаків, які жили на півдні Росії. Тому страва ця досить стародавня. І сьогодні вона не втратила свою актуальність. Навпаки, існує досить багато варіантів приготування таких супів. Смачний наваристий бульйон з яловичини, свіжі соковиті овочі та ароматна зелень - все це гуляш по -угорськи з яєчною локшиною.

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Цибуля - 3 шт.
  • Грудинка з яловичини копчена - 50 г.
  • Картопля - 600 г.
  • Корінь селери - 1 шт.
  • Морква - 3 шт.
  • Помідор - 1 шт.
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Коньяк - 20 мл.
  • Локшина яєчна - 200 г.
  • Часник - 3 зуб.
  • Кмин - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Паприка - 1 ст. л.
  • Петрушка - 20 г.

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку потрібно обсмажити в каструлі яловичу грудинку. Потім обсмажити цибулю до золотистої скоринки. Додати нарізану кубиками яловичину, додати води, накрити кришкою і тушкувати на невеликому вогні 40 хвилин.

  • 02

    Далі нарізати картоплю кубиками. Моркву і селеру потерти на терці. Додати до м'яса і залити водою так, щоб вона покривала м'ясо та овочі на кілька сантиметрів.

  • 03

    Через 10 хвилин додати натертий на тертці помідор і порізаний маленькими кубиками болгарський перець та паприку. Влити коньяк і тушкувати 20 хвилин. Потім посолити та додати яєчну локшину.

  • 04

    За кілька хвилин до готовності додати дрібно порізаний часник, петрушку і кмин.