Де ще ви можете посмакувати такою смакотою, як не вдома, в колі друзів та близьких. Приготування морозива самостійно не лише здивує їх, адже вартість його придбання в магазинах є не низькою, а й приємно порадує. Наш десерт і справді оригінальний, здавалося б такі прості інгредієнти – апельсин та шоколад, а скільки смаку вкладено в них, не дарма ж говорять, що довершеність у простоті. Так і в нашому випадку, феєрія смаку ніжного шоколаду та соковитого, барвистого апельсина наповнить ваше тіло насолодою від кожної спожитої ложечки. Але смачне морозиво можна придбати, скажете ви, а от корисне навряд чи вийде! Тому перші місця наш десерт посідає саме за такі важливі сьогодні цілющі властивості. Тому, смакуючи даний продукт, не виключайте можливості не лише вдосталь насити організм смаком, а й покращити загальне самопочуття.
З апельсинів зняти цедру і вичавити сік.
Авокадо очистити від шкірки, видалити кісточки і порізати на великі шматки.
Завантажити в блендер авокадо, цедру і сік апельсинів, мед, какао-порошок. Перемолоти до однорідної маси.
Вмішати в шоколадну масу шматочки чорного шоколаду і прибрати в морозильну камеру на 6-10 годин.