Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.
Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.
Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.
Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.
Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.
Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.