Цукрова глазур
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Цукрова глазур

Цукрова глазур унікальна тим, що це кондитерський напівфабрикат. Ви можете приготувати її заздалегідь, а потім використовувати для прикраси, наприклад, тортів, пряників або тістечок. Глазур буває різних видів: шоколадна, молочна, біла. Але звичайнісінька - це цукрова, так як зробити її простіше всього, і часу вона займає дуже мало. Але при цьому її дуже часто використовують в кондитерці для прикрас. Так само і ви можете надати навіть самим звичайним печенюшкам незвичайний і красивий вигляд. Для цього достатньо трохи фантазії, вміння і бажання, щоб приготувати цукрову глазур нанести її на той чи інший продукт.

Інгредієнти

  • Цукрова пудра - 250 г.
  • Вода - 4 ст. л.
  • Ароматизатори, барвники - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Висипати цукрову пудру в каструлю і влити теплу воду.

  • 02

    Помішуючи дерев'яною ложкою, нагріти глазур до 40°C.

  • 03

    Якщо глазур рідка - додати ще цукрової пудри, якщо густа - води.

  • 04

    Приготовану глазур можна пофарбувати харчовими барвниками в будь-який колір.

  • 05

    Після приготування глазур наносити пензликом на виріб.