Ікра кабачкова
Кількість порцій - 12
Час приготування - 3 г

Ікра кабачкова

Настійно рекомендуємо приготувати таку страву, як ікра кабачкова. Вона дуже смачна і корисна. Страву рекомендують вживати при різних дієтах. Кабачкова ікра - це дуже малокалорійний продукт. Тому його добре їсти тим, хто мріє скинути зайві кілограми. Всім відомо, що дієти - це в якійсь мірі шкідливі речі, так як відмовляючись від деяких продуктів, ви тим самим позбавляєте себе корисних речовин і необхідних для підтримки організму мікроелементів. Але якщо підходити до дієт правильно і вживати збалансовані і найголовніше різноманітні продукти, то вам вдасться уникнути негативних наслідків. Кабачки - це саме ті продукти, які є незамінними при різних дієтах.

Інгредієнти

  • Кабачки - 6 кг.
  • Цибуля ріпчаста - 1 кг.
  • Майонез - 500 мл.
  • Паста томатна - 700 г.
  • Цукор - 200 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець червоний - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кабачки очистити від шкірки, вийняти насіння. Натерти на тертці.

  • 02

    Порізати цибулю ріпчасту, обсмажити на сковороді.

  • 03

    Додати в каструлю кабачки, цибулю і майонез. Поставити каструлю на вогонь, варити на слабкому вогні протягом 2 годин.

  • 04

    Додати томатну пасту і цукор. Посолити і поперчити. Перемішати, варити 30 хвилин.

  • 05

    Простерилізувати банки і кришки, розкласти гарячу ікру по банках, закатати, перевернути верх дном, закутати в ковдру.