Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Індійський салат з бананами і томатами
Індійський салат з бананами і томатами

Індійський салат з бананами і томатами

Національна індійська кухня дуже різноманітна, як і її культура, кліматичні умови і географія в цілому. Більшість південних індійців слідують суворим вегетаріанським законам, тому основа їхньої їжі - фрукти, овочі та крупи. Досить широко представлені в індійській кухні салати. Вони відрізняються достатньо цікавою смакової грою абсолютно не поєднуваних інгредієнтів. Одним з таких незвичайних і екзотичних салатів є індійський салат з бананами і томатами. Крім головних інгредієнтів у нього додаються спеції: коріандр, кумін, гарам масала, цукрова пудра і сіль. Салат можна подавати на стіл як вегетаріанську вечерю або в якості закуски або гарніру до основної страви.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Помідори — 2 шт.
  2. 2. Банани — 2 шт.
  3. 3. Сік лимонний — 0,5 ст. л.
  4. 4. Коріандр (листя) — 1 ст. л.
  5. 5. Сіль — за смаком
  6. 6. Кумин мелений — 0,5 ч. л.
  7. 7. Суміш індійських спецій — 5 г.
  8. 8. Пудра цукрова — 1 ч. л.

Етапи готування

  1. Банани очистити від шкірки. Помідори і банани нарізати маленькими кубиками.

  2. Змішати нарізані банани і помідори в мисці, скропити лимонним соком.

  3. Додати у миску до салату всі спеції і цукрову пудру, перемішати.