Індійське йогуртовое парфе
Кількість порцій - 3
Час приготування - 15 хв

Індійське йогуртовое парфе

Індійське йогуртовое парфе - оригінальне блюдо індійської кухні. Привертає увагу рецепт своєю простотою. Саме чудове в парфе - це його універсальність. Вся принадність цього десерту в взаємозамінності інгредієнтів, з легкістю можна замінювати одні фрукти іншими, щоразу знаходячи нові поєднання і створюючи різні за смаком десерти. Слово "парфе" (у перекладі з французької) прекрасний і бездоганний. Ці слова ідеально підходять до опису цього смачного холодного десерту з йогурту і манго. Це дуже корисні і приємні на смак ласощі, вони незамінні, особливо в спеку, і є однією з найбільш чудових страв на сніданок.

Інгредієнти

  • Манго - 2 шт.
  • Йогурт натуральний - 300 г.
  • Фісташки несолоні - 30 г.
  • Цукрова пудра - 2 ст. л.
  • Кардамон - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Манго очистити від шкірки, розрізати навпіл і видалити кісточки. Нарізати невеликими шматочками. Кілька шматочків залишити для прикраси, а інші покласти в чашку для блендера і збити в пюре.

  • 02

    Туди ж додати йогурт і пудру. Збити ще раз.

  • 03

    Насіння кардамону розчавити в ступці. Потім додати їх до пюре і гарненько перемішати.

  • 04

    Викласти готове пюре в порційні стакани або в креманки, посипати подрібненими фісташками і прикрасити шматочками манго.

  • 05

    Накрити парфе харчовою плівкою і прибрати в холодильник на ніч. Подавати охолодженим на сніданок.