Кава по-ірландськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 20 хв

Кава по-ірландськи

Кава по-ірландськи - це не просто напій, який ви звикли випивати за сніданком чи обідом, це щось більше. Завдяки віскі, яке є невід'ємним інгредієнтом кави, напій стає вечірнім. Деякі любителі вважають його коктейлем з вершками. Чим славиться Ірландія? - Зеленими полями, які нібито усипані конюшиною і маком, лісами, нескінченними берегами Атлантичного океану і, звичайно ж, віскі. Міцним, але смачним, тим, що перехоплює дух. Саме кава по-ірландськи віднесе вас далеко у ті краї. Змусить відчути свободу, безмежність і радість. Насолоджуйтесь!

Інгредієнти

  • Вершки - 0,5 стакана
  • Віскі ірландський - 0,5 стакана
  • Цукор - 0,5 стакана
  • Кава - 4 стакана

Етапи приготування

  • 01

    Спочатку у мисці міксером збити вершки в міцну піну.

  • 02

    Сполоснути 6 скляних кухлів під гарячою водою і добре витерти їх рушником.

  • 03

    У кожну чашку налити по 4 чайні ложки віскі і насипати по 2 чайні ложки цукру. Влити гарячої кави і перемішувати, поки цукор не розчиниться. Зверху прикрасити 1,5 столовими ложками збитих вершків і відразу подавати.