Італійський салат з пасти і сьомги
Кількість порцій - 4
Час приготування - 20 хв

Італійський салат з пасти і сьомги

Пропонуємо вашій увазі прекрасне і вишукану страву італійської кухні. Таке повноцінне блюдо стане для вашої родини просто справжнім подарунком. Воно вживається в якості самостійного блюда. Італійський салат з пасти і сьомги дуже збалансоване і корисна страва . Воно наповнить ваш організм силами та енергією. Сьомга - це в першу чергу білки для вашого організму. Омега- 3 , що міститься в сьомзі потрібна для нормального функціонування мозку , нервової та серцево- судинної системи. Макарони завдяки вмісту вуглеводів додадуть вашому організму енергії і сил. А капуста брокколі завдяки багатому хімічному складу освіжить ваш організм і наповнить його вітамінами ..

Інгредієнти

  • Паста - 150 г.
  • Сьомга слабосолона - 150 г.
  • Олія оливкова - 20 мл.
  • Перець чорний - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Салат - 40 г.
  • Брокколі - 150 г.

Етапи приготування

  • 01

    Макарони відварити в підсоленій воді. Воду злити. Рибу нарізати кубиками або скибочками.

  • 02

    Брокколі розібрати на суцвіття і відварити в підсоленій воді. Салат помити, просушити, нарвати руками.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію, перець і перемішати салат.