Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Італійський овочевий салат з моцарелою
Італійський овочевий салат з моцарелою

Італійський овочевий салат з моцарелою

Італійський салат вважається справжнім, якщо його інгредієнти кольору італійського прапора. І в цьому салаті можна простежити такі кольори - зелений, білий, червоний. Джерелом зеленого кольору виступає вітамінне листя салату, червоним салат наділили маленькі кисло-солодкі томати черрі, а ось білим кольором обдарував незамінний у безлічі італійських страв сир моцарела, який відрізняється приємним смаком і ароматом. І, звичайно ж, тут дуже доречним буде незмінний італійський гастрономічний атрибут - оливкова олія, а також часник і гірчиця, які додають пікантність і вишуканість смаку і запаху.

Кількість порцій 5
Час приготування 15 хв

  1. 1. Салат — 1 пучок
  2. 2. Помідори черрі — 16 шт
  3. 3. Оливкова олія — 30г
  4. 4. Моцарела — 200г
  5. 5. Гірчиця діжонська — 1 ч.л.
  6. 6. Часник — 2 зуб.
  7. 7. Сіль — за смаком

Етапи готування

  1. Салат помити, обсушити, порвати руками, перемішати.

  2. Черрі вимити і розрізати на половинки.

  3. Для заправки: з'єднати оливкову олію, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль і перемішати.

  4. До листків салату додати черрі і дуже акуратно перемішати.

  5. Зверху викласти моцарелу (якщо маленькі кульки, то не подрібнювати), полити заправкою і подавати.