Італійський суп зі шпинатом
Кількість порцій - 6
Час приготування - 40 хв

Італійський суп зі шпинатом

Шпинат - один з найкорисніших овочів, володіє величезною харчовою цінністю, в ньому багато йоду, мікроелементів і вітамінів. Цей продукт чудово зміцнює здоров'я та імунітет людини, корисний для профілактики захворювань кишково-шлункового тракту, серця і очей. Шпинат в супах поєднується з будь-якими продуктами, і його можна використовувати як в замороженому, так і в свіжому вигляді. Італійський суп зі шпинатом, як і всі крем-супи, має приємну консистенцію, виходить дуже ситним і ніжним на смак. Його можна подавати з сухариками або з хрустким хлібом і салатом.

Інгредієнти

  • Базилік - 1 пучок
  • Часник - 2 зубчика
  • Шпинат - 200 г.
  • Сир - 40 г.
  • Зелена цибуля - 1 стебло
  • Кабачок - 1 шт.
  • Овочевий бульйон - 1 л.
  • Локшина - 200 г.
  • Кедрові горіхи - 50 г.
  • Оливкова олія - 70 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Приготувати соус для супу. Для цього базилік, сир, часник (1 зубок) і шпинат подрібнити в блендері.

  • 02

    Цибулю і часник, також порубати і обсмажити в оливковій олії. Кабачок крупно порізати.

  • 03

    Овочевий бульйон довести до кипіння, додати в нього кабачок і цибулю з часником, варити 10 хвилин. Посолити. Перемішати за допомогою блендера до консистенції пюре.

  • 04

    Зварити локшину і додати в суп разом з соусом. Подавати, посипавши горішками.