Варення із яблук і ківі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г 50 хв

Варення із яблук і ківі

Варення з яблук - це напевно саме розповсюджене в нашій країні варення. Його варили ще наші бабусі та прабабусі. Вони варили його тоді в казанах в печі. Цей смак дитинства в селі став просто незабутнім. Тоді, звичайно, не було такого достатку, не було супермаркетів, ані екзотичних продуктів. Задовольнялися тим, що подарував власний сад. Але зараз на вулиці 21 століття. На полицях супермаркетів з'являються все нові і нові екзотичні фрукти. Тому сьогоднішні господині стали більш просунутими. Ось і ми вам пропонуємо трошки урізноманітнити і змінити старий рецепт яблучного варення і додати туди ківі для того, щоб смак був незвичайним і оригінальним.

Інгредієнти

  • Ківі - 3 шт.
  • Яблуко - 5 шт.
  • Цукор - 500 гр.
  • Вода - 3 л.

Етапи приготування

  • 01

    Фрукти помити, почистити і порізати кубиками.

  • 02

    Змішати фрукти з цукром і додати воду. Залишити на годину.

  • 03

    Довести масу до кипіння і варити на повільному вогні близько 40 хвилин. Після того, як охолоне, ще раз закип'ятити.

  • 04

    Гаряче варення розкласти по стерилізованим банкам і перевернути.