Ми стали кращими
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Експрес-м'ясо
Експрес-м'ясо

Експрес-м'ясо

Бувають у кожного ситуації, коли потрібно швидко приготувати смачний обід або вечерю для сім'ї або ж для гостей, які завітали несподівано. Якщо ви були в такій ситуації, тоді цей рецепт вам точно допоможе впоратися з будь-якими несподіванками. Сама назва страви асоціюється зі швидкістю його приготування. І це саме так. Але з'їдається страва теж дуже швидко, тому гарнір у вигляді овочів не завадить, щоб доповнити обід. Повірте, ніхто не зможе встояти перед соковитістю і виразністю смаку м'яса з заливкою. М'ясне частування - незамінний атрибут обіднього столу. Економте час з нами, і насолоджуйтеся незрівнянною стравою.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. М'ясо — 500 г.
  2. 2. Яйце — 1 шт.
  3. 3. Гірчиця — 1 ст. л.
  4. 4. Олія — 30 мл.
  5. 5. Крохмаль — 1 ст. л.
  6. 6. Кунжут — 1 ст. л.
  7. 7. Сіль — за смаком
  8. 8. Перець (мелений) — за смаком
  9. 9. Гірчиця — за смаком

Етапи готування

  1. Спершу слід підготувати заливку. Для цього: в миску вбити яйця, додати сіль, перець, крохмаль, гірчицю та спеції.

  2. Нарізати м'ясо на шматочки (будь-які) і змішати із заливкою. Поставити підготовлене м'ясо в холодильник (використовувати при необхідності). Зберігати у такому вигляді максимум 2 дні.

  3. Розігріти олію у сковорідці. Підготовлене м'ясо дістати з холодильника і обсмажити до готовності з двох сторін. Можна також посипати кунжутом під час смажіння.