Картопля по-корейськи
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Картопля по-корейськи

Все більшу популярність набувають страви Східної кухні. І якщо гарячі страви кавказців із телятини стали для нас вже майже як рідні, то наприклад страви корейської кухні тільки набирають обертів в популярності в наших краях. І мова йде не тільки про ті страви, які подаються в ресторанах і кафе. Все частіше почали готувати страви корейської кухні і в домашніх умовах. В цілому, корейська кухня - це досить гострі страви, як ви могли встигнути помітити. У приготуванні майже кожної страви використовуються прянощі, зокрема червоний перець. Саме через нього страви мають характерний червонуватий відтінок. Ця страва - не виняток.

Інгредієнти

  • Картопля - 500 г.
  • Морква - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 2 зуб.
  • Перець червоний - за смаком
  • Кунжут - 3 ст .л.
  • Соєвий соус - за смаком
  • Оцет - 3 ст .л.
  • Олія - за смаком
  • Зелень - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Картоплю і моркву очистити і натерти на тертці для моркви по-корейськи. Часник дрібно порізати. Цибулю нарізати кільцями. Змішати моркву, часник і цибулю. Додати сіль і перець.

  • 02

    Закип'ятити 2 л. води і додати сіль, оцет і натерту картоплю. Варити 5 хвилин.

  • 03

    Готову картоплю відкинути на друшляк і дати охолонути.

  • 04

    Поставити масло на вогонь, додати кунжут і залити картоплю. Потім додати заправлену моркву. Додати соєвий оцет і зелень. Дати настоятися.