Картопляна піца - це один із варіантів швидкого обіду або вечері. Це цікава знахідка для тих, хто любить картоплю і готовий шукати все нові способи її приготування, і для тих, кому трохи набридла традиційна піца. При приготуванні картопляної піци не потрібно возитися з тІстом, не потрібна духовка. Приготована піца порадує смачним поєднанням продуктів. Потрібно відзначити, що картоплю краще використовувати "стару", з "молодою" - основа піци може не вийти, тому що при її натиранні на тертку утворюється дуже багато соку. Подавати картопляну піцу до столу можна з зеленим салатом зі сметаною.
Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Потім трохи обсмажити на рослинній олії.
У цей час нарізати солодкий перець і додати до цибулі. Після чого нарізати ковбаски і також додати в сковороду. Обсмажити все хвилин 5-7 і зняти з вогню.
Картоплю очистити і натерти на крупній тертці, додати часник, пропущений через прес, яйця, борошно і за смаком сіль, перець. Добре перемішати.
Зелену цибулю промити і дрібно нарізати. Помідори черрі розрізати навпіл. Сир натерти на дрібній тертці.
Розжарити сковороду і викласти отриману суміш на неї. Зменшити вогонь і смажити так близько 5 хвилин. Потім акуратно перевернути на іншу сторону.
Приблизно через 2-3 хвилини нанести на корж тонким шаром гірчицю, далі викласти начинку з ковбасками і помідори черрі. А зверху присипати зеленою цибулею і сиром.
Накрити сковороду кришкою, зменшити вогонь і томити так, поки весь сир не розплавиться.