Цей рецепт із серії "дуже просто і дуже смачно". Так, невигадливий, з мінімального набору продуктів, без прикрас і вишукувань, але зате вмить втамовує голод, якщо розігрався апетит. Напевно бабуся готувала вам таку картопельку, коли ви гостювали в селі, і, зголоднівши після чергових "небезпечних" пригод на річці чи в лісі, сідали обідати, щоб потім знову помчати по "важливим" справах. Так що налетайте! Втім, навіть якщо відкинути сентименти, і міркувати з позиції дорослого, ясно, що це блюдо послужить відмінним гарніром для м'яса, курки або риби.
Картоплю очистіть, покладіть в каструлю з холодною водою і відваріть до готовності. (Уважно стежте, щоб вона не розварилася і зберігла форму).
Тим часом цибулю наріжте півкільцями, а моркву натріть на середній терці.
На рослинній олії обсмажте цибулю. Коли вона буде майже готова, додайте моркву і підсмажуйте овочі ще 3-4 хвилини до придбання золотистого кольору.
З картоплі злийте воду, обсушіть і наріжте його великими шматочками (на половинки або четвертинки - залежно від розміру картоплі).
Викладіть картоплю на сковороду, посоліть, приправте і обсмажуйте з цибулею і морквою ще 3-5 хвилин.
Страву краще подавати гарячим, можна посипати зеленню за смаком.