Кесаділья з курячим м'ясом
Кількість порцій - 4
Час приготування - 25 хв

Кесаділья з курячим м'ясом

Давайте сьогодні зануримося в світ мексиканської незвичайної кухні. Незвичайна вона для нас, адже там кулінари використовують велику кількість спецій і приправ, що не зовсім характерно для нас. Тому такі страви, скажімо "на любителя ". Але проте страви мексиканської кухні користуються досить великим попитом. Обов'язковим інгредієнтом для кесадільї є коржі, які з'єднуються тертим сиром (сир - теж обов'язковий елемент). Коли в духовці сир плавиться, він скріплює обидві частини коржів, і таким чином виходить цільна страва. Але от начинка може бути самою різною. У нашому випадку - це звичайне куряче м'ясо.

Інгредієнти

  • Фарш курячий - 800 г.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Кінза - 1 пучок
  • Сир Чеддер - 100 г.
  • Олія соняшникова - 2 ст. л.
  • Тортілья пшенична - 4 шт.
  • Перець чилі червоний - 2 шт.
  • Перець маринований солодкий - 200 г.

Етапи приготування

  • 01

    Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.

  • 02

    На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.

  • 03

    Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.

  • 04

    Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.

  • 05

    Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.