Давайте сьогодні зануримося в світ мексиканської незвичайної кухні. Незвичайна вона для нас, адже там кулінари використовують велику кількість спецій і приправ, що не зовсім характерно для нас. Тому такі страви, скажімо "на любителя ". Але проте страви мексиканської кухні користуються досить великим попитом. Обов'язковим інгредієнтом для кесадільї є коржі, які з'єднуються тертим сиром (сир - теж обов'язковий елемент). Коли в духовці сир плавиться, він скріплює обидві частини коржів, і таким чином виходить цільна страва. Але от начинка може бути самою різною. У нашому випадку - це звичайне куряче м'ясо.
Почистити і подрібнити цибулю. Перці чилі помити, видалити насіння, дрібно нарізати.
На сковороді в розігрітій олії обсмажити перець чилі з цибулею протягом 4 хвилин. Додати фарш, готувати 10 хвилин.
Мариновані перці подрібнити, додати у фарш. Ретельно перемішати, готувати 2 хвилини, зняти з вогню.
Нарізати дрібно кінзу і додати разом з натертим сиром до фаршу.
Розподілити готову начинку по 2 коржам, зверху накрити іншими 2 коржами. Розрізати навпіл.