Хашлама із яловичини
Кількість порцій - 8
Час приготування - 3 г 50 хв

Хашлама із яловичини

Сказавши слово хашлама, відразу відчувається якась незвичайна енергетика, чи не так? Правильно, страва хашлама - це страва кавказька і виникла вона досить давно. Хашлама готується з м'яса і великої кількості овочів. Насправді, смак страви виходить просто приголомшливий, втім як і багато інших страв кавказької кухні, вона шалено смачна. Рецепт такої приголомшливої страви поширився на весь світ. Взагалі існує багато варіантів приготування хашлами, але ми вирішили додати свій рецепт цієї приголомшливої страви. Хашлама з яловичини відноситься до тої безлічі смачних кавказьких страв, готувати і поїдати які одне задоволення. Бажаємо вам смачного!

Інгредієнти

  • Яловичина - 1 кг.
  • Цибуля - 500 г.
  • Болгарский перець - 400 г.
  • Томати - 800 г.
  • Баклажани - 500 г.
  • Морква - 800 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Цибулю, помідори, баклажани, моркву і болгарський перець порізати на дрібні шматочки.

  • 02

    Яловичину помити і нарізати тонкими пластинками.

  • 03

    Тушкувати шарами

  • 04

    На дно казана викласти частину цибулі, потім - частину моркви, частину баклажанів, частину перцю і частину помідорів.

  • 05

    Потім покласти шар м'яса. Посолити і поперчити. Далі повторити шар овочів, останнім має бути шар м'яса.

  • 06

    Закрити казан кришкою і тушкувати на слабкому вогні 3 години.