Кисло-гостра капуста по-китайськи
Кількість порцій - 1
Час приготування - 15 хв

Кисло-гостра капуста по-китайськи

Китайська кухня дуже різноманітна та яскрава. Поняття китайської кухні охоплює безліч різноманітних регіональних кулінарій . Як і французи , китайці цінують гастрономію . Проте , основою раціону китайців з початку землеробства були і є зернові та овочі , а м'ясо споживається в невеликих кількостях. Крім того , китайці є шанувальниками гострого. І ось сьогодні ми вам представляємо прекрасну закуску. Кисло- гостра капуста по- китайськи стане родзинкою вашого столу. Страва готується всього лише п'ятнадцять хвилин. А в підсумку ви зможете насолодитися цим пікантним кисло- гострим присмаком капусти . Приємного аппетиту!

Інгредієнти

  • Капуста - 250 г
  • Перчик чилі - 5 г
  • Оцет - 8 г
  • Цукор - 1 ч.л.
  • Цибуля - 2 г
  • Духм'яний перець - 5 зерен
  • Сіль - 3 г
  • Рослинна олія для смаження - 50 г

Етапи приготування

  • 01

    Капустяні листи наріжте ромбами.

  • 02

    Перчик чилі очистіть від насіння і наріжте на дрібні шматочки.

  • 03

    Цибулю дуже дрібно покришіть.

  • 04

    У сковороді добре розігрійте олію, але не доводьте її до кипіння. Покладіть в неї цибулю, духм'яний перець, сіль і перчик чилі, все просмажте деякий час (перець не повинен поміняти колір).

  • 05

    Після додайте капусту і просмажте її трохи більше хвилини, потім влийте оцет, покладіть цукор, все добре перемішайте, ще трохи посмажте і викладіть на тарілку.