Зазвичай пиріжки для нас дещо буденна страва і їх приготування відбувалося виключно у вигляді додаткового компоненту до основної страви. Але ми хочемо запропонувати вам новий погляд на приготування цих поживних продуктів харчування. Назва їх, звичайно, китайська, та й на скільки ви розумієте приготування буде дещо оригінальним. Але не потрібно лякатися того, що вони готуються на пару, адже такі продукти, як відомо є набагато дієтичнішими та дивовижно легко засвоюються організмом. Такий пиріжок рекомендовано смакувати нашими східними братами саме вранці, коли організм прагне зарядитися енергією на весь день. Не майте сумніву, що ви отримаєте максимум задоволення від отриманого смаку та самого процесу приготування.
Свинину перемолоти до отримання фаршу.
Влити в нього вино, соєвий соус, додати мелений імбир, сіль, трохи цукру, все як слід перемішати.
Після влити трохи холодної води і добре збити, щоб фарш вийшов не рідким і не густим, додати кунжутну олію і добре перемішати.
Борошно просіяти гіркою, зробити у ній заглиблення і поступово влити 250 мл. холодної води, замішуючи тісто. Воно має вийти не м'яким, але й не крутим.
Отримане тісто розділити на кульки, вагою приблизно по 15 г.
Кожну кульку розкачати у вигляді коржа так, щоб всередині він був товстішим, а по краях тоншим.
До коржів покласти начинку, приблизно по 20 г. у кожен пиріжок.
Краї коржика зібрати до центру складками, зробивши по 18 "защипів" і надаючи таким чином пиріжку круглої форми.
Отримані пиріжки покласти в пароварку (можна зробити імпровізовану пароварку, натягнувши над каструлею з киплячою водою марлю - але в такому випадку час приготування треба збільшити) і готувати на сильному вогні близько 5 хвилин.