Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником
Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником

Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником

Для приготування "Китайського омлету з грибами, шпинатом і часником" використовується соєвий соус, який є традиційним інгредієнтом майже всіх страв китайської кухні. У китайських страв, завдяки використанню великого набору компонентів, як правило, складний смак і запах. Основні інгредієнти запропонованої страви: гриби, яйця, часник, соєвий соус, шпинат додають свої смакові нотки в загальний смак страви. Серед інгредієнтів "Китайського омлету" листовий овоч - шпинат. Корисність і цінність цього овоча незаперечна. Шпинат - багате джерело безлічі вітамінів, макро- і мікроелементів.

Кількість порцій 4
Час приготування 30 хв

  1. 1. Яйця — 8 шт.
  2. 2. Гриби — 250 г.
  3. 3. Часник — 1 зубчик
  4. 4. Листя шпинату — 150 г.
  5. 5. Курячий бульйон — 60 мл.
  6. 6. Соєвий соус — 1 ч. л.
  7. 7. Соняшникова олія — 1 ч. л.

Етапи готування

  1. Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.

  2. Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.

  3. Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.

  4. Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.