Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Китайський омлет з грибами, шпинатом і часником

Для приготування "Китайського омлету з грибами, шпинатом і часником" використовується соєвий соус, який є традиційним інгредієнтом майже всіх страв китайської кухні. У китайських страв, завдяки використанню великого набору компонентів, як правило, складний смак і запах. Основні інгредієнти запропонованої страви: гриби, яйця, часник, соєвий соус, шпинат додають свої смакові нотки в загальний смак страви. Серед інгредієнтів "Китайського омлету" листовий овоч - шпинат. Корисність і цінність цього овоча незаперечна. Шпинат - багате джерело безлічі вітамінів, макро- і мікроелементів.

Інгредієнти

  • Яйця - 8 шт.
  • Гриби - 250 г.
  • Часник - 1 зубчик
  • Листя шпинату - 150 г.
  • Курячий бульйон - 60 мл.
  • Соєвий соус - 1 ч. л.
  • Соняшникова олія - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Гриби крупно порізати. Часник дрібно порубати. Шпинат порвати на середні шматочки.

  • 02

    Розігріти олію на сковороді, на великому вогні. Вилити злегка збиті яйця і смажити 3 хвилини, відсуваючи за допомогою лопатки края омлету, щоб сира яєчна суміш витікала з середини і теж готувалася.

  • 03

    Акуратно згорнути края готового омлету до середини, зняти його зі сковороди і відкласти в сторону, зберігаючи теплим.

  • 04

    Зменшити вогонь до середнього і обсмажити на сковороді гриби і часник протягом 2 хвилин, помішуючи. Додати шпинат і готувати ще хвилину. Влити бульйон і соєвий соус, довести до кипіння. Додати суміш в омлет.