Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Кавово-горіховий тортик в мікрохвильовій печі

Для тих, хто є великими шанувальниками горіхів, а також не може встояти перед чашкою ароматної кави і плиткою шоколаду, можна приготувати дивовижний десерт - кавово-горіховий тортик в мікрохвильовці. М'який, пухнастий, неймовірно ніжний горіховий торт з легким кавовим кремом дуже простий у виготовленні. На цей рецепт ви витратите всього 30 хвилин. Весь секрет у тому, що випікається тортик в мікрохвильовці. При приготуванні кавово-горіхової тортика можна використовувати будь-які горіхи: волоські, арахіс, мигдаль, кеш'ю, фундук, лісові. Вони гармонійно доповнюють ніжний смак кавового крему і відмінно підходять для прикраси і оформлення вже готового десерту.

Інгредієнти

  • Кава розчинна - 3 ч. л.
  • Горіхи подрібнені - 1 жменя
  • Яйця - 2 шт.
  • Борошно - 85 г.
  • Цукрова пудра - 160 г.
  • Вершкове масло - 110 г.
  • Молоко - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Яйця збити з розтопленим вершковим маслом (85 г.), цукровою пудрою (85 г.) і розчинною кавою (2 ч. л.).

  • 02

    Додати борошно і горіхи. Перемішати до однорідної маси.

  • 03

    Залити отриману масу в ємність для мікрохвильовій печі і поставити на максимальну потужність на 2 хвилини. Потім зменшити до середньої температури і поставити ще на 2 хвилини. Верхівка повинна піднятися і перестати бути м'якою.

  • 04

    Якщо торт не готовий, то поставити ще на 1-2 хвилини.

  • 05

    Для приготування крему перемішати до однорідної маси каву (1 ч. л.), молоко, вершкове масло (25 г.), цукрову пудру (80 г.) Зверху намазати торт отриманим кремом.