Кокосовий бісквіт
Кількість порцій - 10
Час приготування - 45 хв

Кокосовий бісквіт

Хочеться чогось легкого, повітряного і малокалорійного? В цьому випадку, поспішаємо поділитися відмінним варіантом бісквіта з кокосовою стружкою. Класична страва і доповнення до чаю, а зробити його цікавішим допоможе ваніль, однієї чайної ложки буде цілком достатньо (на ваш розсуд). Приготувати просто, а ось відірватися буде неможливо. Як вже усім відомо бісквіт ще використовують для приготування тортів, ось такий він універсальний. Нескінченно довго можна розповідати про його смачні сторони, але правильне рішення - це просто спробувати і насолодиться "легкою красою". Приємний день вам гарантований!

Інгредієнти

  • Борошно - 1 ст.
  • Цукор - 1 ст.
  • Яйце - 3 шт.
  • Маргарин - 130 г.
  • Йогурт - 200 г.
  • Кокосова стружка - 100 г.
  • Розпушувач - 1 ч. л.
  • Ванілін - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Міксером збити яйце, додати цукор і ванілін і також все разом збити.

  • 02

    Розтопити маргарин в посудині і додати до нього йогурт, стружку кокосову, борошно і розпушувач. Сформувати тісто.

  • 03

    Залити тісто в спеціальну форму і випікати при температурі 180°C близько 30 хвилин. Витягнути бісквіт з форми і дати йому охолонути.