Ковбаски з яловичини "Черкаські"
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Ковбаски з яловичини "Черкаські"

Що може бути краще старих добрих і перевірених рецептів страв? Тільки хіба що, якщо рецепт страви трохи вдосконалений. Більше того, адже, готуються наші ковбаски з яловичини без додавання сала і жиру, і тому виходять вони як для ковбаси достатньо некалорійними. Що підійде для тих, хто сидить на дієті і стежить за своєю фігурою. Цей факт не може не порадувати вас. І такі ковбаски дуже порадують ваших рідних. Адже це набагато краще, ніж купувати готову ковбасу - адже, тут ви впевнені в якості та свіжості вашої продукції. А готуються ковбаски з яловичини "Черкаські" не довго і дуже легко, що теж важливо в умовах гострої нестачі часу.

Інгредієнти

  • Фарш із яловичини - 500 г.
  • Цибуля ріпчаста - 2 шт.
  • Молоко - 2 ст. л.
  • Яйце куряче - 1 шт.
  • Олія рослинна - 100 мл.
  • Томатний сік - 1,5 ст.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Викласти фарш в миску, влити в миску молоко, додати яйце, сіль і перець за смаком. Змішати.

  • 02

    Почистити цибулю, дрібно нарізати, викласти на сковороду з рослинною олією, підсмажити. Після, додати цибулю до фаршу. Ретельно змішати.

  • 03

    З фаршу сформувати ковбаски розміром 10-15 см. в довжину. Обваляти кожну ковбаску в борошні, викласти на розігріту сковороду. Смажити з кожного боку, до золотистої скоринки.

  • 04

    Вилити в сковороду томатний сік, зменшити вогонь, тушкувати при закритій кришці 30 хвилин.