Кільця з начинкою
Кількість порцій - 6
Час приготування - 30 хв

Кільця з начинкою

Канелоні - це вид пасти у формі порожнистих трубочок великого діаметру, які фаршируються різними начинками: із шпинату, м'ясного, овочевого або грибного фаршу. У запропонованому рецепті цікава начинка із сирно-паштетної маси з додаванням кунжуту і томатної маси. При покупці макаронів канелоні уважно читайте інформацію від виробника на упаковці. Для цього рецепта потрібні канелоні, які відварюються перед фаршируванням. А є у продажу канелоні, які фірма-виробник рекомендує наповнювати начинкою у сухому вигляді. Особливість цього рецепту в тому, що відварені трубочки розрізаються на 4 частини, наповнюються начинкою, а потім кожне фаршироване кільце ставиться на такий же по діаметру шматочок хліба.

Інгредієнти

  • Хліб житній - 6 скибочок
  • Макарони канелоні - 6 шт.
  • Сир - 100 г.
  • Паштет м'ясний - 60 г.
  • Кунжут - 2 ст. л.
  • Цибуля ріпчаста - 1 шт.
  • Часник - 1 зубок
  • Помідори - 3 шт.
  • Соняшникова олія - 1 ст. л.
  • Томатна паста - 2 ст. л.
  • Базилік січений - 1 ст. л.
  • Мед - 0,5 ч. л.
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Cіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Помідори залити окропом і залишити їх на деякий час. Потім зняти шкірку, а м'якоть дрібно нарізати.

  • 02

    Часник і цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати.

  • 03

    На сковороді розігріти олію й обсмажити разом цибулю і часник. Далі додати помідори, томатну пасту, базилік і мед. Зверху поперчити за смаком, перемішати і тушкувати до загустіння.

  • 04

    Макарони зварити в підсоленій воді, а потім викинути їх на друшляк.

  • 05

    Коли макарони охолонуть, розрізати кожну трубочку поперек на 4 частини.

  • 06

    З хліба вирізати 24 круглих скибочки діаметром 2,5 см., укласти їх на змащене олією деко, зверху поставити кільця канелоні.

  • 07

    Сир натерти на дрібній тертці. Після чого змішати сир, паштет і кунжут.

  • 08

    Викласти половину сирно-паштетної маси в трубочки, потім томатну суміш і зверху знову сирну.

  • 09

    Коли всі трубочки будуть нафаршировані, поставити деко в духовку, розігріту до 230°С. Запікати близько 5 хвилин.

  • 10

    При подачі можна прикрасити зеленню.