Консервована кукурудза
Кількість порцій - 4
Час приготування - 3 г 10 хв

Консервована кукурудза

Консервована кукурудза дуже затребувана в кулінарії. Її використовують у приготуванні салатів, додають в супи і рагу, нею прикрашають святкові страви. Вона є смачним і корисним гарніром, гармонійно поєднуючись з м'ясом і різними овочами. У порівнянні з квасолею або горошком при консервуванні та іншій кулінарній обробці кукурудза майже не втрачає своїх корисних властивостей, зберігає всі важливі мікроелементи і вітаміни. Вживаючи консервовану кукурудзу, ми отримуємо 26 елементів таблиці Менделеєва, які не втрачаються при консервуванні. Домашня консервована кукурудза м'яка, ніжна, соковита і, що дуже важливо, без хімічних консервантів.

Інгредієнти

  • Кукурудза (зерна) - 700 г.
  • Вода - 1 л.
  • Сіль - 1 ст. л.
  • Цукор - 1 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Поставити на вогонь посудину з водою. Довести до кипіння. Додати сіль, цукор. У киплячу воду опустити друшляк із зернами кукурудзи на 3 хвилини.

  • 02

    У заздалегідь стерилізовані банки, помістити кукурудзяні зерна. Залити розчином. Накрити кришкою.

  • 03

    Скласти банки в каструлю з гарячою водою. Стерилізувати 3 години. Потім можна закатати банки.