Копчений лосось у вершковому кремі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Копчений лосось у вершковому кремі

Оригінальна і досить проста закуска, прекрасно підійде для святкового столу і для фуршету. Копчений лосось у вершковому кремі виходить дуже ніжним. Страву можна подавати також і з гарніром. У його якості можна використовувати пасту, відварну картоплю або рис. Крім лосося для приготування цієї страви добре підійде сьомга, горбуша, кета і форель. До того ж м'ясо лосося є прекрасним дієтичним продуктом. У ньому дуже багато білків, мало жирів і зовсім немає вуглеводів. Лосось багатий на вміст калію і фосфору, які сприяють поліпшенню роботи серцево-судинної системи, розвитку м'язової тканини і нормальній роботі мозку.

Інгредієнти

  • Домашній сир - 3,5 ст. л.
  • Сир маскарпоне - 2 ст. л.
  • Вершки 48% - 1,5 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Сік лайма - за смаком
  • Перець кайєнський - за смаком
  • Лосось копчений - 100 г.
  • Цибуля зелена - 1 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в блендері сир маскарпоне, домашній сир, сік лайма, вершки, сіль і кайенский перець.

  • 02

    Лосось дрібно нарізати. Додати рибу в сирну суміш. Дрібно нарізати цибулю, також додати в загальну суміш. Перемішати.

  • 03

    Невеликі формочки застелити марлею, викласти в них масу. Зверху також накрити марлею, придавити трохи.

  • 04

    Поставити суміш у холодильник на 3 години.