Салати по-корейськи вже давно стали популярними в нашій країні, і їх часто можна зустріти на святковому столі. Один з таких салатів - корейський салат з редьки. Він виходить соковитим і хрустким, з особливим ароматом корейських приправ, в міру гострим і з приємним кислуватим присмаком. Для приготування цієї страви можна використовувати різні види редьки. Це редька чорна зимова, редька зелена або японська редька. Вони трохи різняться за смаковими якостями, але всі без винятку є найціннішим і кориснішим овочем. Редька містить величезну кількість необхідних людині мікроелементів, багата на мінеральні речовини і органічні кислоти, ефірні масла і глюкозиди.
Редьку промити, почистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
Моркву також промити, очистити і натерти на спеціальній тертці для корейських салатів.
Перець очистити від насіння і порізати дрібною соломкою.
Для заправки необхідно: змішати олію, оцет, коріандр, сіль, два види перцю і пропущений через прес часник.
У салатник покласти редьку та моркву, трохи пом'яти їх руками. Додати солодкий перець, влити заправку, все добре перемішати.
Потім салат прибрати на ніч у холодильник, щоб він настоявся.