Корейка по-німецьки
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Корейка по-німецьки

Корейка по-німецьки - страва традиційної німецької кухні. Даний рецепт дуже простий і легкий. У результаті виходить апетитний шматок запеченого м'яса з чудовим ароматом і прекрасним смаком. Соус, що залишився після приготування страви, можна процідити і полити їм вже готове м'ясо. У гарячому вигляді це блюдо зазвичай подається на друге з гарніром. На гарнір може підійти рис, салат, картопляне пюре, або локшина. У холодному ж вигляді корейку можна порізати на тонкі шматочки і використовувати для бутербродів або ж просто подати на стіл в якості м'ясної нарізки. Чудово поєднується з корейкою салат з огірків і зелений салат.

Інгредієнти

  • Корейка свиняча - 520 г.
  • Жир свинячий - 30 г.
  • Цибуля ріпчаста - 30 г.
  • Борошно пшеничне - 20 г.
  • Сметана - 80 мл.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Молоко - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    М'ясо натерти сіллю і перцем, обсмажити на сковороді в жирі, ретельно з усіх боків.

  • 02

    Витягнути зі сковороди м'ясо, перекласти на тарілку, обсмажити на сковороді нарізану кільцями цибулю, додати попередньо обсмажене борошно, влити сметану і молоко, ретельно проварити.

  • 03

    Повернути на сковороду до соусу корейку, прибрати сковороду в духовку, випікати до повної готовності м'яса.