Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 35 хв

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами

Котлети курячі, фаршировані курячою кнеллю і грибами виходять дуже смачними і ніжними з неймовірним ароматом. Печінка береться гусяча або куряча, важливо правильно її вибрати. Якісний продукт повинен бути пофарбований у коричневий колір. Печінка повинна бути гладкою, чистою і блискучою. Використання в рецепті гусячої печінки зробить страву більш низькокалорійною, а людський організм отримає корисні елементи, які заповнять недолік тваринних жирів, білків і вітамінів. Гриби використовуються печериці або мариновані. Такі котлети - їжа після важких захворювань і операцій. Подавати до столу з різним овочевим гарніром.

Інгредієнти

  • Філе куряче - 150 г.
  • Печінка гусяча - 15 г.
  • Гриби мариновані - 10 г.
  • Хліб білий - 25 г.
  • Масло вершкове - 25 г.
  • Яйце куряче - 0,25 шт.
  • Молоко - 10 мл.
  • Олія рослинна - за смаком
  • Сухарі панірувальні - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Змішати в мисці 50 г. курячого м'яса і хліб, який необхідно попередньо розмочити в молоці, перемішати інгредієнти в фарш.

  • 02

    Розігріти сковороду, налити трохи олії, обсмажити печінку. Остудити, дрібно нарізати. Гриби також дрібно нарізати. Додати печінку з грибами в фарш.

  • 03

    Відбити куряче філе, викласти суміш зверху, загорнути його рулетом, вимочити у збитому яйці, обваляти в панірувальних сухарях. Обсмажити в олії на розігрітій сковороді. Як тільки з'явилася скоринка, поставити в розігріту духовку на 5-7 хвилин.