Котлети з нуту з морквою
Кількість порцій - 2
Час приготування - 30 хв

Котлети з нуту з морквою

Нут - це жовтий горох, або як його ще називають - "турецький". Він дуже корисний і досить ситний. Котлети з нуту і моркви - дуже смачне і корисне блюдо. Це досить простий рецепт приготування легких і пікантних котлет з нуту. Можна готувати ці котлети про запас, заморожуючи їх у холодильнику, потім їх потрібно тільки розморозити і підсмажити, що займає зовсім небагато часу. Вони ідеальні для вегетаріанського харчування, для тих, хто сидить на дієті або воліє легкі страви для здоров'я і краси.

Інгредієнти

  • Нут - 100 г.
  • Часник - 1 зубчик
  • Морква - 1 шт.
  • Чорний мелений перець - за смаком
  • Cіль - за смаком
  • Кунжут - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Горох нут замочити на ніч у холодній воді.

  • 02

    Вранці воду злити і перекласти нут в чашу для блендера і перебити його.

  • 03

    Моркву порізати невеликими кубиками. Часник очистити від лушпиння пропустити через прес.

  • 04

    Додати моркву і часник до нуту і знову перебити блендером до однорідного стану.

  • 05

    З отриманої маси сформувати котлети, обваляти їх в кунжуті і обсмажити на соняшниковій олії до готовності.