Котлети "Пташине молоко"
Кількість порцій - 8
Час приготування - 30 хв

Котлети "Пташине молоко"

Ваш чоловік просто обожнює всякі смакоти з м'яса? Тоді вам потрібно постійно шукати щось новеньке, щоб його радувати, та й щоб побалувати трошки себе. Думаємо, рецепт котлет "Пташине молоко" не насторожить вас своєю назвою, а навпаки - викличе інтерес їх приготувати. Бо крім звичного фаршу, який використовують в котлетах, додається ще яйце і твердий сир. Це надає особливу родзинку котлетам. По-перше, вони матимуть змішаний колір білого і темного. А по-друге, ця страва отримає зовсім інший смак. Тому ваша сімейна вечеря матиме нові нотки, які точно сподобаються всім вашим рідним. Подавати їх можна з будь-яким гарніром.

Інгредієнти

  • Фарш (будь-який) - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 2 зуб.
  • Булка біла - 100 г.
  • Твердий сир - 100 г.
  • Вершкове масло - 50 г.
  • Яйця - 3 шт.
  • Петрушка - за смаком
  • Майонез - 3 ст. л.
  • Розпушувач - 0, 5 ч. л.
  • Борошно - 75 г.

Етапи приготування

  • 01

    У фарш додати додати дрібно нарізану цибулю і видавити часник. Також додати булку (перетворити на крихту).

  • 02

    Яйце зварити і натерти на тертці. Також натерти сир.

  • 03

    Для начинки змішати сир, варене яйце, м'яке масло і петрушку. Додати сіль, перець.

  • 04

    Для кляру потрібно змішати 2 яйця, майонез, розпушувач і борошно.

  • 05

    Далі сформувати котлету, поклавши всередину начинку, обмокти в клярі і смажити до готовності.