Поєднання солодкого і несолодкого хоч і доволі екстравагантно, але досить-таки популярно, тому давно використовується в різних стравах, в тому числі і салатах. Про один з таких салатиків сьогодні і піде мова. Саму по собі комбінацію білокачанної капусти і моркви новою назвати не можна, вона знайома і представникам здорового способу життя, і будь-якій господині, яка бажає приготувати корисний обід. Але варто додати в салат не характерний компонент, такий як солодкий консервований ананас, як страва вдало перетвориться: ефектне виконання і незвичайні смакові нотки припадуть до душі всім, хто його спробує. Рекомендуємо і Вам порадувати близьких цим вітамінним, швидким і дуже смачним салатиком.
Капусту нашаткувати соломкою. Потім посолити і трохи пом'яти.
Моркву помити, очистити і теж нашаткувати соломкою.
Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.