Коулсло з ананасами і капустою
Кількість порцій - 4
Час приготування - 10 хв

Коулсло з ананасами і капустою

Поєднання солодкого і несолодкого хоч і доволі екстравагантно, але досить-таки популярно, тому давно використовується в різних стравах, в тому числі і салатах. Про один з таких салатиків сьогодні і піде мова. Саму по собі комбінацію білокачанної капусти і моркви новою назвати не можна, вона знайома і представникам здорового способу життя, і будь-якій господині, яка бажає приготувати корисний обід. Але варто додати в салат не характерний компонент, такий як солодкий консервований ананас, як страва вдало перетвориться: ефектне виконання і незвичайні смакові нотки припадуть до душі всім, хто його спробує. Рекомендуємо і Вам порадувати близьких цим вітамінним, швидким і дуже смачним салатиком.

Інгредієнти

  • Майонез - 35 г.
  • Ананас консервований - 200 г.
  • Моркву - 300 г.
  • Капуста - 400 г.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту нашаткувати соломкою. Потім посолити і трохи пом'яти.

  • 02

    Моркву помити, очистити і теж нашаткувати соломкою.

  • 03

    Всі інгредієнти з'єднати. Додати майонез і перемішати салат.