Коурма лагман
Кількість порцій - 2
Час приготування - 45 хв

Коурма лагман

Якщо ви надумали що-небудь приготувати з м'ясом, тоді навіть не варто довго думати. Відразу приступайте до приготування коурми. Коурма - це обсмажене і залите розтопленим жиром м'ясо (зазвичай телятина). Раніше, коли не було холодильників, таким чином намагалися зберегти м'ясо як можна довше. Зараз же прогрес не стоїть на місці, але рецепт страви залишився, і сьогодні ми пропонуємо вам рецепт страви коурми з локшиною і овочами. Як не дивно, але готувати цю страву досить швидко, а виходить вона ситною і калорійною. Вона цілком зійде як повноцінна страва, оскільки тут є і гарнір, і овочі. А ще у нього дуже насичений смак.

Інгредієнти

  • Телятина - 75 г.
  • Помідори - 30 г.
  • Морква - 30 г.
  • Цибуля - 30 г.
  • Часник - 5 г.
  • Бульйон м'ясний - 50 г.
  • Локшина - 100 г.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Олія соняшникова - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Локшину відварити, висушити. Підсмажити 5 хвилин.

  • 02

    Телятину відварити, нарізати тонкими скибочками. Посолити, поперчити.

  • 03

    Цибулю, моркву, помідори очистити, нарізати скибочками. Змішати з м'ясом. Тушкувати 15 хвилин.

  • 04

    Локшину змішати з м'ясом і овочами. Залити м'ясним бульйоном, додати різаний часник, тушкувати 5 хвилин.