Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Коврижка з варенням
Коврижка з варенням

Коврижка з варенням

Коврижка з варенням - це солодка випічка з дитинства, для приготування якої не потрібно великої кількості дорогих продуктів, зусиль і тимчасових витрат. Варення можна використовувати будь-яке: абрикосове, порічкове, малинове і т.д. У приготуванні суміші для даної випічки важливо дотримуватися послідовністі у використанні інгредієнтів. Спочатку в варення додають соду, потім цукор і сіль. Після все перемішують. Потім додають яйця, і поступово перемішуючи, всипають борошно. Щоб суміш вийшла повітряною, використовують міксер. Коврижка виходить дуже ароматною і м'якою, злегка вологою. Цей пиріг просто ідеально підходить для сімейного чаювання!

Кількість порцій 1
Час приготування 25 хв

  1. 1. Борошно пшеничне — 7 ст. л.
  2. 2. Цукор — 5 ст. л.
  3. 3. Чай чорний — 200 мл.
  4. 4. Варення — 3 ст. л.
  5. 5. Олія соняшникова — 3 ст. л.
  6. 6. Спеції — за смаком
  7. 7. Сода погашена — 1 ч. л.
  8. 8. Цукрова пудра — за смаком

Етапи готування

  1. Змішати в мисці всі інгредієнти, суміш повинна бути рідкою.

  2. Форму для випікання змастити олією і присипати борошном. Викласти суміш у форму.

  3. Поставити в духовку на 20 хвилин при температурі 200°C. При подачі посипати зверху цукровою пудрою.