Червона квасоля з горіхами і зеленню
Кількість порцій - 4
Час приготування - 1 г

Червона квасоля з горіхами і зеленню

Квасоля і горіхи - класичне поєднання. Червона квасоля з горіхами і зеленню - дуже смачне ситне блюдо, в якому повно вітамінів і клітковини. Воно чудово поєднується з будь-яким м'ясом, і також добре і саме по собі. Червона квасоля як харчовий продукт універсальна. У ній містяться практично всі мінерали і речовини, необхідні для нормальної життєдіяльності організму. Блюдо відмінно підійде і вегетаріанцям, і нарощуючим м'язи, та й просто в якості смачної вечері. Подається як окрема страва або в складі святкового меню.

Інгредієнти

  • Червона квасоля - 350 г.
  • Червоний перець - 1 стручок
  • Цибуля - 2 шт.
  • Часник - 3 зубчики
  • Кешью - 200 г.
  • Петрушка - 1 пучок
  • Кінза - 1 пучок
  • Помідор - 2 шт.
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Куркума - за смаком
  • Оливкова олія - 2 ст. л.

Етапи приготування

  • 01

    Промити квасолю і залити холодною водою на 10 годин.

  • 02

    Через 10 годин помістити квасолю в каструлю і варити на повільному вогні близько години.

  • 03

    Нарізати кільцями цибулю і замочити її у воді на 15 хвилин.

  • 04

    Нарізати помідори і перець дрібним кубиком. Вимочену цибулю протушкувати в глибокій сковороді 5 хвилин.

  • 05

    Додати в сковороду помідори, перець і тушкувати ще хвилин 10, регулярно помішуючи.

  • 06

    Подрібнити в блендері горіхи, зелень і часник і додати цю суміш в сковороду. Перемішати і тушкувати 10 хвилин на низькому вогні.

  • 07

    Коли квасоля буде готова, додати її до овочів, акуратно перемішати, потримати на вогні хвилин 10.

  • 08

    Додати до квасолі 2 столові ложки оливкової олії. Перемішати.