Крепи - страва французької кухні, що представляє собою тонкі млинці з бездріжджового тіста. Їх роблять з різноманітними начинками, поливають різними соусами. Начинка може бути рибною, грибною, м'ясною або, як у запропонованому рецепті, солодкою. У Франції для приготування крепів використовують крепницю - плоску сковороду без ручки або велике розпечене коло. Ми ж замість професійної крепниці скористаємося звичайною, підходящою для смаження млинців сковородою. Тісто для крепів дуже рідке. Завдяки додаванню більшої кількості яєць крепи виходять більш еластичними і не рвуться. У тісто додають не рослинне, а розтоплене вершкове масло.
2 ст. л. вершкового масла розтопити на водяній бані.
Потім додати до масла борошно, сіль, цукор, яйця і молоко. Замісити рідке тісто і залишити його хвилин на 15 при кімнатній температурі.
Розігріти сковороду і додати в неї вершкове масло, що залишилося. Обсмажувати крепи з кожного боку до золотистого кольору.
Коли всі крепи будуть обсмажені, нарізати тонко банан і змішати його з "Nutella".
У центр кожного крепу покласти приготовлену начинку. Крепи згорнути конвертиками.