Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Креветки в пивному клярі
Креветки в пивному клярі

Креветки в пивному клярі

Якщо ви любитель морської їжі і великий шанувальник креветок , тоді дане блюдо для вас. Пропонуємо на вечерю приготувати креветки в пивному клярі. Вся суть даного рецепта полягає в тому, що завдяки пиву кляр стає по-справжньому хрустким і дуже ароматним. Для того, щоб кляр вийшов хрустким і дійсно ароматним нам треба охолодити пиво в холодильнику. Креветки в такому клярі вийдуть соковитими, м'якими і дуже ніжними. Їх добре подавати з рисовим гарніром. Такий гарнір чудово доповнить креветки. Всього за двадцять хвилин ви отримаєте ситну і повноцінну вечерю, яка надзвичайно порадує вашу сім'ю. Приємного апетиту!

Кількість порцій 8
Час приготування 20 хв

  1. 1. Креветки — 30 шт.
  2. 2. Яйця — 2 шт.
  3. 3. Борошно — 0,5 ст.
  4. 4. Пиво — 100 мл.
  5. 5. Сіль — по вкусу
  6. 6. Перець — по вкусу

Етапи готування

  1. Креветки почистити.

  2. Для кляра збити яйця з сіллю і перцем, потім додати борошно і пиво. Добре перемішати і залишити на 5 хвилин.

  3. У сковороді нагріти олію. Занурити кожну креветку в кляр і відправити в сковороду. Обсмажити до золотистого кольору.