Кролик, тушкований у сметані
Кількість порцій - 6
Час приготування - 1 г 10 хв

Кролик, тушкований у сметані

М'ясо кролика, особливо досить молоде, має чудовий смак: воно не жорстке і не дуже калорійне, але при цьому відмінне на смак. Але якщо просто приготувати м'ясо саме по собі, то воно вийде суховате. Щоб смак м'яса був ще більш м'який, приємний і ніжний, спробуйте тушкувати його в сметані, за нашим рецептом.Сметана, як звичайно, зробить м'ясо більш соковитим, пом'якшить його, а овочі (морква і цибуля) додадуть свій смак, щоб разом вийшло все смачно і чудово. Кролик підійде до будь-якого гарніру, і буде з ним добре поєднуватися. Так що з таким рецептом смачна вечеря вам забезпечена. Перед подачею його можна приправити зеленню.

Інгредієнти

  • М`ясо кролика - 500 г.
  • Сметана - 500 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Морква - 1 шт.
  • Часник - 2 зуб.
  • Оцет - 1 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець - за смаком
  • Олія - для смаження

Етапи приготування

  • 01

    1 ст. л. оцту розвести в 1 л. води і вимочувати м'ясо кролика 3 години.

  • 02

    Потім м'ясо обсушити і порізати на великі шматки, обмазати сіллю, чорним меленим перцем і часником. Залишити маринуватися на 1 годину.

  • 03

    Далі потрібно обсмажити кролика з обох боків до рум'яної скоринки. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на тертці.

  • 04

    Моркву та цибулю обсмажити на олії.

  • 05

    У каструлю викласти шарами м'ясо кролика, цибулю з морквою і полити сметаною.

  • 06

    Каструлю накрити кришкою і тушкувати 40 хвилин на середньому вогні.

Товар додано до кошику