Французька кухня славиться своїми витонченими і гурманськими рецептами. За своїм принципом - це дуже вишукана кухня з дуже самобутніми стравами. Ось сьогодні ми з радістю готові представити вам одну з страв французької кухні - це страва "кролик в гірчичному соусі". Дана страва вразить вас своїм витонченим смаком. Вона дуже поживна і наситить ваш організм необхідними корисними речовинами. Крім цього, прекрасний запах страви здатен приголомшити вас. Приготувавши дану страву один раз, вам неодмінно її захочеться приготувати ще багато разів. І є вся ймовірність того, що дана страва перейде в розряд вашої улюбленої страви. До неї підходять гарнір з картоплі, рисовий гарнір або овочевий. Приємного апетиту!
Вимити кролика, очистити від нутрощів, шкіри і зайвого жиру. Розрізати на середні шматочки, висушити паперовим рушником.
Вилити оливкову олію в глибоку сковороду, додати вершкове масло, розігріти. Викласти в сковороду шматки кролика, обсмажити до золотистого кольору.
Викласти зі сковороди кролика. В олії, що залишилася обсмажити нарізану цибулю, додати часник, обсмажити.
Додати в сковороду вино, збільшити вогонь. Після того, як алкоголь випарується, зменшити вогонь і додати гірчицю з чебрецем.
Покласти кролика назад у сковорідку, додати сіль, перець. Накрити кришкою, зменшити вогонь, готувати 45-60 хвилин. Підтримувати процес повільного кипіння.
По закінченні часу, витягнути кролика зі сковороди, збільшити вогонь, випарувати зайву рідину. Додати вершки, вимкнути вогонь. Змішувати протягом 1 хвилини, повернути кролика в сковорідку. Залишити сковороду на гарячій конфорці, посипати зверху петрушкою. Залишити настоятися 15-20 хвилин.