Ми стали краще
Icon
Спробуйте новий дизайн, що став чистішим та кращим, а також був адаптованим для мобільних пристроїв
Спробувати новий дизайн
Час до закриття найближчого вікна доставки Рус Укр Eng
Головна Рецепти › Кростіні з артишоками та оливками
Кростіні з артишоками та оливками

Кростіні з артишоками та оливками

Кростини - популярна італійська закуска, яка являє собою невеликі підсмажені (неодмінно хрусткі) шматочки хліба з намазаними начинками. Причому начинки можуть бути самими різними, але класика жанру, звичайно, - кростіні з соусом песто. В якості інгредієнтів для начинки використовують морепродукти, сир, соуси, овочі, м'ясо, рибу. У запропонованому рецепті начинка готується з часнику, оливок, каперсів, артишоків і оливкового масла, подрібнених у блендері до однорідної маси. Намазувати начинку на кростіні потрібно безпосередньо перед подачею на стіл, щоб приготована соковита начинка не розмочила шматочки хліба. Вони повинні залишитися хрусткими.

Кількість порцій 4
Час приготування 10 хв

  1. 1. Часник — 1 шт.
  2. 2. Оливки — 200 г.
  3. 3. Каперси — 1 ст. л.
  4. 4. Артишоки — 425 г.
  5. 5. Олія оливкова — 50 мл.
  6. 6. Хліб білий — 8 шт.

Етапи готування

  1. Духовку розігріти до 200°C.

  2. У блендері змішати очищений часник, оливки, каперси, артишоки, влити оливкову олією. Подрібнити суміш до однорідної маси.

  3. Викласти шматочки хліба на деко, скропити олією. Підсмажити шматочки хліба в духовці, протягом 6 хвилин.

  4. Змастити хліб сумішшю з блендера.