Дуже рекомендуємо приготувати куряче філе за цим простим рецептом. Незважаючи на те, що ніяких особливих кулінарних хитрощів застосовувати не доведеться, ви отримаєте чудову страву з курки. Справа в тому, що маринування у вершках додає м'ясу особливу ніжність і соковитість - в цьому основний секрет. А далі потрібно лише обсмажити його в хрусткій паніровці. До речі, якщо ви любите кунжут, можете додати 2 столові ложки насіння до панірувальних сухарів - це додасть страві додатковий цікавий смак.
Філе промийте і наріжте середніми шматочками. Посоліть і поперчіть за смаком.
Викладіть філе в глибоку миску, залийте вершками і покладіть в холодильник маринуватися на 3-4 години.
На широку тарілку висипте панірувальні сухарі, при бажанні додайте кунжут або спеції за смаком і перемішайте.
У сковороді разігрійте рослинну олію.
Шматочки замаринованого філе обваляйте у сухарях і потім обсмажте в олії з двох боків до готовності (приблизно 7 хвилин) спочатку на сильному вогні до утворення скоринки, потім трохи зменшивши вогонь.