Курячий фарш із грибами
Кількість порцій - 4
Час приготування - 30 хв

Курячий фарш із грибами

Курячий фарш із грибами - проста у приготуванні страва. При мінімумі витрачених зусиль і часу виходить дуже смачно і ситно. Курячий фарш і гриби - виграшне поєднання продуктів. Особливо гармонують з курячим фаршем шампіньйони. Запропонована страва має насичений оригінальний смак і апетитний запах. Приготування фаршу в домашніх умовах - нескладна маніпуляція. Незамінні помічники в цьому - блендер або м'ясорубка. Приготувавши власноруч курячий фарш із філе, Ви будете впевнені в його свіжості і якості. Страви з курячого фаршу готуються швидко, що дуже зручно для господині.

Інгредієнти

  • Куряче філе - 500 г.
  • Гриби - 350 г.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 1 зубчик
  • Перець чилі - 1 стручок
  • Соєвий соус - 3 ст. л.
  • Лайм - 2 шт.
  • Петрушка - за смаком
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком
  • Соняшникова олія - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.

  • 02

    Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.

  • 03

    Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.

  • 04

    Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.

  • 05

    Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.