Курячий фарш із грибами - проста у приготуванні страва. При мінімумі витрачених зусиль і часу виходить дуже смачно і ситно. Курячий фарш і гриби - виграшне поєднання продуктів. Особливо гармонують з курячим фаршем шампіньйони. Запропонована страва має насичений оригінальний смак і апетитний запах. Приготування фаршу в домашніх умовах - нескладна маніпуляція. Незамінні помічники в цьому - блендер або м'ясорубка. Приготувавши власноруч курячий фарш із філе, Ви будете впевнені в його свіжості і якості. Страви з курячого фаршу готуються швидко, що дуже зручно для господині.
Куряче філе подрібнити в блендері. Гриби нарізати дрібно.
Цибулю і часник нарізати дрібними кубиками. У чилі-перцю видалити насіння і нарізати дрібними кубиками.
Обсмажити цибулю, часник і чилі-перець. Додати курячий фарш, смажити 5 хвилин. Додати сіль і чорний мелений перець. Викласти в ємність.
Обсмажити печериці до рум'яного кольору. Влити соєвий соус і сік лайма. Перемішати і готувати ще близько 1 хвилини.
Додати фарш і січену зелень, сіль та перець. Перемішати, сформувати рулет.