Курячий рулет з начинкою з рису і нуту
Кількість порцій - 2
Час приготування - 20 хв

Курячий рулет з начинкою з рису і нуту

Курячі рулети - це цікавий варіант приготування самого дієтичного з усіх видів м'яса. Їх можна відварювати, запікати. У запропонованому рецепті рулетики з курячого філе обсмажують на оливковій олії до золотистої скоринки. Куряче філе - багате джерело легкозасвоюваних білків, мінералів і вітамінів. До того ж, за мінімальним змістом холестерину воно поступається тільки рибі. Для того, щоб начинити курячі рулети, насправді підходять найрізноманітніші інгредієнти: гриби, овочі, горіхи, сухофрукти, омлети, сир. Спробуйте зробити начинку, використовуючи такі продукти: нут, рис, помідори, цукіні і сир. Смачно, корисно і ситно!

Інгредієнти

  • Філе куряче - 2 шт.
  • Рис довгозернистий - 200 г.
  • Нут - 200 г.
  • Помідори - 2 шт.
  • Цукіні - 2 шт.
  • Сир твердий - 60 г.
  • Cіль - за смаком
  • Чорний мелений перець - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Нут і рис окремо відварити до готовності.

  • 02

    Помідори і цукіні нарізати невеликими кубиками.

  • 03

    На сковороді розігріти олію і протушкувати на ній нут, рис, помідори і цукіні.

  • 04

    Сир натерти на середній тертці

  • 05

    Куряче філе промити і відбити. За смаком посолити і поперчити, зверху викласти тертий сир, а слідом викласти начинку. Філе згорнути рулетом і закріпити кінці зубочистками.

  • 06

    На сковороді обсмажити рулети на оливковій олії до золотистої скоринки.

  • 07

    Якщо начинка залишилася, то її можна подавати разом з рулетом.